Showing all 14 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

Апарат за физикална терапија

38,870.00 ден 29,900.00 ден

Атлетски стегач за колено со отвор

1,534.00 ден 877.00 ден

Атлетски стегач за скочен зглоб

865.00 ден 540.00 ден

Еластичен стегач за лакт со компресија

660.00 ден 410.00 ден

Еластичен стегач за скочен зглоб со компресија

895.00 ден 560.00 ден

Комфорен појас за грбот

2,541.00 ден 1,440.00 ден

Неопрен стегач за лист

742.00 ден 420.00 ден

Појас за абдомен со 2 панели

1,320.00 ден 756.00 ден

Силиконска влошка за стапало

2,050.00 ден 1,280.00 ден

Стабилизатор за колено неопрен со спирални шини

2,343.00 ден 1,341.00 ден

Стегач за рамо – перфориран неопрен

2,288.00 ден 1,310.00 ден

Стегач за рачен зглоб – перфориран неопрен

792.00 ден 454.00 ден

Ултра комфорни доколенки со компресија

1,840.00 ден 1,150.00 ден

Ултра комфорни хулахопки со компресија

3,075.00 ден 1,920.00 ден