Showing 1–16 of 143 results

Странично мени
Прикажи 12 16 24 36

LI-ION Резервна батерија 12V (08120)

1,415.00 ден 1,200.00 ден

LI-ION Резервна батерија 18V (228120)

1,298.00 ден 1,100.00 ден

LI-ION Резервна батерија 18V (228180)

1,595.00 ден 1,350.00 ден

Автоматска маска (фотогреј) – жолта

3,335.00 ден 2,850.00 ден

Автоматска маска (фотогреј) – црна

1,960.00 ден 1,750.00 ден

Аголна брусилка 1050W

2,515.00 ден 2,150.00 ден

Аголна брусилка 710W

Rated 5.00 out of 5
1,889.00 ден 1,600.00 ден

Аголна брусилка со куфер и 10 камења за метал

2,879.00 ден 2,590.00 ден

Ампер клешта

1,595.00 ден 1,350.00 ден

Ампер клешта и детектор за кабел

3,275.00 ден 2,800.00 ден

Апарат за заварување 160A

6,610.00 ден 5,600.00 ден

Батериска штрафилица 3.6V

Rated 5.00 out of 5
995.00 ден 849.00 ден

Батериски завртувач 12V

2,865.00 ден 2,450.00 ден

Батериски завртувач 12V Li-Ion

3,978.00 ден 3,400.00 ден

Батериски завртувач 14V

2,165.00 ден 1,850.00 ден

Батериски завртувач 18V (08180)

Rated 5.00 out of 5
2,610.00 ден 2,350.00 ден