-25%

Xiaomi Mi Паметен Звучник

3,990.00 ден 2,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Xiaomi Паметен Звучник

  • Конекција Wifi 2.4Ghz/5Ghz, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac протокол
  • Гласовна Далечинска Контрола
  • Aurora Светло
  • Bluetooth 4.2
  • Оперативни системи: Android 4.4 и IoS од 9.0 па нагоре