-29%
xiaomi

Xiaomi Mi Индукционен шпорет

6,990.00 ден 4,990.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Индукционен шпорет

  • Моќност: 2100 вати
  • Прецизна контрола на температурата
  • Индукциско греење
  • Готвење на ниска температура
  • Сензор за надворешна температура