-36%

Wifi Безбедносна камера

4,200.00 ден 2,674.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

  • Работи на 2.0 мегапиксели со резолуција 1920×1080
  • Сликата контролира: светлина, сатурација, контраст, прилагодливост на боја
  • Перфектна и за во темна просторија
  • Поддржува RTSP (Протокол снимање во реално време) компатибилно со AVI Media Player
  • Поддржува следење преку Смартфон: iPhone, Windows Mobile, BlackBerry, Symbian, Android
  • Основни функции: поддржува WEB далечинска конфигурација, OSD, детекција на движење, влез за аларм, сликање, CMS, мобилен софтвер, MYEYE (систем за управивање со повеќе уреди), SDK

Во пакетот се вклучени:

  • Камера
  • Држачи
  • Пакет завртки
  • Упатство за користење и други карактеристики