-7%
wahl

WAHL Shaver Finale

7,000.00 ден 6,500.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Тример за коса

 

Wahl Finale Shaver е моќен брич од серијата Five Star, специјално дизајниран за финален touch.Wahl Finale Shaver е компактен и лесен, машинката е совршена за отстранување на кратки и внатрешни влакна.