-37%
gemei

Водоотпорна машинка/тример Gemei

1,138.00 ден 717.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Водоотпорната машинка/тример е опремена со софистициран механизам за вклучување и исклучување што ја прави навистина погодна, особено ако ја користите под вода. Индикаторот покажува кога машинката се полни, а истовремено е опремена со заштита од висок напон. Пакетот содржи додаток – чешел кој може да се прилагоди од 3-6 mm.

Особини:

  • Време на полнење: 8 часа
  • Напојување: AC 230V, 50 / 60Hz, 3W 
  • Димензии: 17 х 3.5 х 4 cm
  • Ширина на сечилото: 26 mm
  • Прилагодлива должина на потстрижување
  • Додаток чешел
  • Четка за чистење и масло за подмачкување