-72%

Виртуелни наочари

1,353.00 ден 375.00 ден

Дали сте подготвени за сосема различно искуство? Со ставање на Вашиот смартфон во VR маската за 3D виртуелна реалност и користење на една од многуте апликации на Вашиот телефон (VR apps), ќе доживеете незаборавни искуства возејќи се со авион, на ролер костер, ќе патувате низ светот, ќе можете да играте игри, да гледате филмови, но и уште многу други активности.

  • Карактеристики:
  • Одговара на телефони од 4.7 до 6.0 инчи
  • Фокусот на леќите е прилагодлив според потребите
  • Големина: 170*120*105 mm
  • Препорачана апликација – Fulldrive VR – Virtual Reality