-19%

UV лампа за гел нокти (48W)

2,190.00 ден 1,766.00 ден

Не е на залиха

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

UV лампата за гел нокти е идеална за употреба во домашни услови, но и професионални салони. Содржи 15 UV светла што ја прави неверојатно моќна и брза при сушењето на гелот за нокти. Може да се користи за гел за надградба, но и за сушење на гел лакови.

Особини:

  • 15 LED светла со работен век до 50 000 часа
  • Соодветно за сите типови на гел лакови
  • Опција за тајмер: 10, 30, 60 и 99 секунди
  • Може да се сушат сите 5 прсти истовремено
  • Димензии: 22  x 19.5 x 10.5 cm