-55%

USB читач за мемориска картичка

220.00 ден 100.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Highspeed USB 2.0 и компактибилен со USB1.1.

  • Брзина до 480mbs.
  • Ултра компактна големина .
  • Компактибилен со: SD, SDHC, TF.