-19%
ingco

Ударна дупчалка 850W

2,469.00 ден 2,000.00 ден

  • Напон: 220V – 240V ~ 50 – 60 Hz
  • Моќност: 850W
  • Вртежи: 0 – 2400 rpm
  • Футер: 13mm
  • Тежина: 2.1 kg
  • Лево/десно функција

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*