-19%
ingco

Ударна дупчалка 1100W

3,936.00 ден 3,170.00 ден

  • Напон: 220V – 240V ~ 50 – 60 Hz
  • Моќност: 1100W
  • Вртежи: 0 – 2800 rpm
  • Футер: 13mm
  • Тежина: 2.1 kg
  • Лево/десно функција
  • Куфер за носење
  • Сет од 5 бургии

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*