-14%
ingco

Ударен ротирачки чекан 1600W

8,100.00 ден 7,000.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Моќност: 1600w
  • Вртежи: 650/мин
  • Удари: 3850/мин
  • Ударна моќност:8.0J
  • SDS MAX футер
  • Со 3 бургии и 2 длети
  • Пакувана во пластичен куфер