-16%
ingco

Сувомонтажна штрафилица

3,805.00 ден 3,200.00 ден

  • Напон: 220 V – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 550W
  • Вртежи: 0 – 2500 rpm
  • 6mm шестоаголен конектор
  • Тежина: 2 kg
  • 6 битови

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*