-15%
ingco

Штрафилица

1,989.00 ден 1,700.00 ден

  • Напон: 220 V – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 280W
  • Вртежи: 350 – 1200 rpm
  • Самостезен футер: 10mm
  • Подесување на јачина: 16 + 1
  • Тежина: 1.3 kg

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*