-57%

Справа за вежбање со ролери

1,980.00 ден 852.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Справата за вежбање овозможува интензивно тренирање за затегнување и обликување на целото тело.

  • Сега можете лесно да ги изгубите вишокот килограми со само пет минути дневно вежбање за неверојатни резултати.
  • Истовремено се активираат абдоминалните мускули, мускулите на грбот, рацете, рамената, нозете и задникот.
  • Се дефинираат градите, грбот, рацете, рамената и стомачните мускули со редовна употреба.
  • Можете да изберете помеѓу 6 различни тежини на вежбање и над 44 вежби за таргетирање на сите мускулни групи.
  • Справата има две растегливи пружини со кои можете да вежбате двонасочно, напред и назад.
  • Благодарение на иновативната двонасочна технологија, движејќи го телото напред еластичните пружини ја зголемуваат тензијата, со што се зголемува интензитетот на вежбањето.
  • Неговиот уникатен дизајн ви овозможува да се движите и странично, за разлика од сите останати справи за вежбање кои воглавно овозможуваат едно движење напред/назад.
  • Помага при согорувањето на калориите и со тоа во губењето тежина и сантиметри.