-27%

Сет од 8 ножеви

2,035.00 ден 1,490.00 ден

⚠️НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Сет од 8 висококвалитетни ножеви направени од нерѓосувачки челик.

Сетот вклучува:

 • Готварски нож 20cm
 • Кујнски нож 20cm
 • Нож за леб 20cm
 • Кујнски нож 13cm
 • Нож за лупење 9cm
 • Ножици
 • Нож за острење
 • Додаток за лупење
Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

 • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

 • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

 • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.