-56%

Сет од 5 садови за храна со капак

660.00 ден 289.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Сет од 5 висококвалитетни мулти наменски садови за храна изработени од инокс со пластичен капак.

  • Сите се различни по големина, па со тоа секоја наоѓа своја посебна примена и може да им најдете десетици разни намени.
  • Ова е прекрасен сет, изработен од ростфрај кој ќе го користите повторно и повторно.
  • Димензии: 10, 12, 14, 16, 18 cm