-15%
radek

Сет ДЕЛТА (Струг за дрво)

5,800.00 ден 4,950.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Сет од повеќе алатки за стругање на дрво изработени од најдобар квалитет!

Категории: ,