-15%
ingco

Сет батериски завртувачи 18V

8,835.00 ден 7,500.00 ден

Сетот се состои од:

Батериски завртувач 18V

 • Напон: 18V
 • 2 брзини: 0 – 400 / 0 – 1350 rpm
 • Макс. моќност: 30 Nm
 • Самостезен футер: 10 mm
 • Поставување на јачина: 18 + 1
 • Тежина: 1.8 kg
 • 2 батерии 18V Li-Ion
 • Трајност на полнење: 2 часа
 • Вградена LED сијалица за лесна работа
 • Куфер за носење

Батериски ударен завртувач 18V (1/4 конектор)

 • Напон: 18 V
 • 1/4′ (6.35mm) конектор
 • Вртежи: 0 – 3000 IPM
 • Тежина: 1.8 kg
 • Макс. моќност: 120 Nm
 • 2 батерии
 • 1 полнач
 • Куфер за носење

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*