-40%

Scarlett – електричен бокал 2 литра

1,210.00 ден 728.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

 Капацитет од 2 литри.

  •  360 ° ротација
  •  Тело од нерѓосувачки челик
  •  Артикулирана капа
  •  Отпорност на заштита во случај на суво греење
  •  Автоматско исклучување со врела вода
  •  Светло за индикатор за функција (вклучено / исклучено)
  •  Кабел за складирање