-14%
radek

ШАБЛОН ЗА ЖЛЕБОВИ ”DOVETAIL JOINT”

6,950.00 ден 5,950.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Moдел RK12
Макс. должина на работна површина (mm) 300
Дебелина на работна површина (mm) 8-32
Тежина (kgs) 7
Димензии на пакување 450x220x105

 

 

 

Категории: ,