-13%
somafix

Ротирачка Хилта 800W

4,500.00 ден 3,900.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Моќност: 800W

Капацитет на дупчење: 26mm

Вртежи: 1150r/min

Напон: 230~240V/50~60Hz

1 година гаранција

Категории: ,