-53%
smartled

RGB LED силиконска водоотпорна трака – во 16 бои 5m

869.00 ден 411.00 ден

ПРОИЗВОДОТ Е НА ПОПУСТ!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Должина 5 метри, 4.8W од метар.

  • Може да се скрати ако не ви одговара димензијата.
  • Водоотпорна и самолеплива.
  • Обложена со заштитен слој од силикон.
  • Во 16 бои – црвена,зелена и сина и во 12 комбинации на светлина
  • Комплет со далечинско адаптер 2А и трафо

Категорија: