-63%

Ренде 6-во-1

616.00 ден 229.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Уникатното 6-во-1 ренде ќе ги замени скапите кујнски апарати при сецкање на овошје и зеленчук, а притоа зафаќа минимален простор во вашата кујна. Рендето е рачно и компактно и можете дури да го понесете на пикник, во вашата викендичка и слично. Многу лесно се користи – едноставно изберете го посакуваниот додаток и прикачете го на основата. Ќе добиете еднакви и тенки парчиња совршени за салати, супи или за директно сервирање на чинија. Може да се користи за овошје, зеленчук, месо, кашкавал и слични прехрамбени производи.

Рендето ги има следните додатоци:

  • Додаток за лентички
  • Додаток за крупно рендање
  • Додаток за ситно рендање
  • Додаток за компирчиња
  • Додаток за големи компирчиња
  • Додаток за лук
Категории: ,