-58%

Релакс масажер 5 во 1

1,650.00 ден 699.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Масажерот кој ке ви пружи антицелулитна масажа, педикир и релаксирачка масажа. 

  • Одличен е за тонирање, релаксација и острануванје на целулит. 
  • Значително помага во намалување на телесната тежина, 
  • Го намалува целулитот и го подобрува изгледот на кожата. 
  • Помага длабочината на пенетрацијата на активната козметика да ја отстрани тензијата од вашето тело 
  • Ја подобрува циркулацијата на крвта, истегнувањето ја подобрува болката во мускулите и зглобовите, Отстранува мртва кожа.

Карактеристики:

  • Значително помага во намалување на телесната тежина. 
  • Го намалува целулитот и го подобрува изгледот на кожата. 
  • Помага длабочината на пенетрацијата на активната козметика да ја отстрани тензијата од вашето тело. 
  • Ја подобрува циркулацијата на крвта, истегнувањето ја подобрува болката во мускулите и зглобовите. 
  • Отстранува мртва кожа.

Продуктот содржи:

1* Масажер
5* Глави за различна употреба