-20%
villager

Рачна прскалка ЛЕЛА 12L Villager

1,500.00 ден 1,200.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Карактеристики:

Категорија: Рачни распрскувачи

Капацитет на резервоарот: 12 л

Макс. притисок: 3 бари

Макс. температура: 40 ° C

Тежина: 3.2 кг

Категории: ,