-55%

Рачен пилер за пети

390.00 ден 177.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Професионален пилер за нозе со прецизни и нежни сечачи кои нежно ја отстрануваат мртвата кожа. Дизајнираната форма на јајце совршено се вклопува во вашата дланка. Едноставен за одржување, отстранете го горниот дел од пилерот и измијте со вода.

  • Вклучува 2 вида на пилери
  • Турпија за пети
  • Нежни сечачи

Карактеристики:

  • Брз и лесен педикир од дома
  • Удобна рачка со стабилен зафат