-34%

Рачен мултифункционален сецко

950.00 ден 630.00 ден

Рачниот мултифункционален сецко ви овозможува брза и лесна подготовка на храна. Благодарение на различните додатоци може да сецкате дебели резанки, тенки резанки, коцки и шестини. Екстра острите сечила ви овозможуваат сечење на мека или цврста храна како тиквички, домати, печурки, јајца, лимони и слично. Сецкајте директно во садот за готвење или чинијата.

  • Содржи: сецко, додатоци за сецкање
  • Материјал: пластика и нерѓосувачки челик