-11%
ingco

Рачен циркулар

4,055.00 ден 3,600.00 ден

  • Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 1400W
  • Макс. дијаметар на пила: 185mm
  • Вртежи без терет: 4800 rpm
  • Подесување на длабочина
  • Капацитет на сечење под агол: 45° – 44mm, 90° – 65mm
  • Тежина: 4 kg
  • Вклучено: 1 пила 185mm, 24 заби

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*