-23%

Пулсирачки масажер

2,365.00 ден 1,824.00 ден

  • Овозможува пулсирачка масажа за длабинско релаксирање на муксулите околу вратот и рамената.
  • Ја подобрува циркулацијата и ве прави да се чувствувате порелаксирани по секоја масажа.
  • Повеќе програми со нивоа на интензитет според важите желби и потреби.
  • Може да се користи на вратот, рамената, абдоменот, нозете, колковите и грбот.