-51%

Проточна чешма

3,685.00 ден 1,823.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Проточната чешма е напаравена од АВЅ пластика и нерѓосувачки челик отпорни на висока топлина. Идеален за вашата кујна, бања и слично. Со помош на проточната чешма ќе добиете топла вода за само 3 секунди.

Спецификации:

  • Материјали: АВЅ пластика, нерѓосувачки челик
  • 360° ротација
  • Волтажа: 220 V / 50 Hz
  • Моќност: 2000 W
  • Дијаметар на конектор: G1/2′
  • Дијаметар на основа: 50 mm
  • Должина на славина: 250 mm
  • Висина: 180 mm
  • Должина на кабел: 1.2 m
  • Чешмата е насадна.

ГАРАНЦИЈА 6 МЕСЕЦИ