-49%

Проточна чешма за затоплување

4,235.00 ден 2,161.00 ден

Ѕидна
Насадна
Избриши
⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Лед дисплеј за температура.
  • Топла вода во секое време.
  • Ја загрева водата за 4 секунди.
  • Греач со моќност од 3 kw.
  • Чешмата е насадна.