-56%

Професионален мултифункционален сецко

1,573.00 ден 699.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Мултифункционалниот сецко го намалува времето потребно за сецкање на храната. Ќе ве направи професионалци во кујната со неговата екстремна прецизност при сецкање. Сецкајте овошје, зеленчук, сирење или која било друга храна во каква било форма со помош на овој мултифункционален сецко. Направен од долготраен материјал, сецкото ќе ви ја олесни секојдневната работа во кујната. Се ракува лесно и безбедно и неговата компактност овозможува лесно складирање во кујната. Сечилата се направени од нерѓосувачки челик, неверојатно се прецизни и го вршат сечењето со само еден потег.

Додатоци:

  • Основа за сецкање
  • Транспарентен сад (капацитет 1500 ml)
  • Капак
  • Додаток за резанки (четвртини и осмини)
  • Додаток за мали и средни коцки
  • Додаток за големи коцки и долги парчиња
  • Додаток за лентички
  • Лупач
  • Ренде
  • Безбедносни држачи

 Материјали: Пластика и нерѓосувачки челик