-36%

Преносен фрижидер за ладење и греење (7.5L)

2,860.00 ден 1,835.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Преносниот термоелектричен фрижидер од 7.5L е совршено решение за вашиот автомобил. Сега не е потребно да застанувате на секоја бензинска станица додека патувате бидејќи можете безгрижно да носите храна без таа да се расипе.

Спецификации:

 • Капацитет: 7.5L
 • Моќност: 35W
 • Напојување: 12V
 • Додека разладува, може да разлади до 15-25℃ пониско од амбиенталната температура
 • Додека загрева, може да достигне до 60℃±5℃
 • Црвен/зелен индикатор за статус на ладење/греење
 • Користи напредни полуспроводници за ладење и греење
 • Тежина: 1.48 KG

Внимание

 1. Ако моторот на возилото не работи подолго време, не го користете фрижидерот бидејќи може да предизвика трошење на акумулаторот.
 2. Пред да го отстраните приклучокот, притиснете го копчето за исклучување.
 3. Пред употреба прочитајте го упатството.
 4. Кога фрижидерот работи, тој може да се загрее.