-10%
ingco

Полнач за акумулатор

2,745.00 ден 2,470.00 ден

  • Волтажа: 230V
  • Фреквенција: 50/60 Hz
  • Полни 6V/12V акумулатори
  • Номинален проток: 6А
  • Брзо полнење: 12А
  • Капацитет: 28 – 180 Ah
  • Димензија: 300 х 200 х 170 mm
  • Тежина: 6.5 kg

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*