-16%
ingco

Полирка

4,445.00 ден 3,750.00 ден

  • Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz
  • Моќност: 1400W
  • Вртежи: 1500 – 3800 rpm
  • Дијаметар на диск: 180mm
  • Тежина: 3 kg
  • 1 x држач за крзно
  • 1 х крзно за полирање

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*