-26%

Полица над екран

800.00 ден 595.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Полица над екран, на која ке може да го ставите вашиот рутер или модем.
Димензија – 13.4cm x 6.5cm