-13%
radek

Подвижна машина за кантирање

26,000.00 ден 22,500.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Модел RK985
Минимален радиус на кантирање 20mm
Моќност на лепење 1.8kw
Испорачана моќност 0.18kw
Воздушен притисок ≥4kg/cm2
Подесување на брзина Променлива брзина
Брзина на ,,хранење” 1-6m/min
Опсег на примена Флексибилна меламин хартија/ фурнир / пластика
Дебелина на кантирање 0.3mm
Ширина на кантирање 10-50mm
Форма на работа Прави и криви профили
Димензии на пакување 1000*830*1000mm
Тежина 195/262kgs
Категории: ,