-13%
ingco

Пневматски завртувач 3/4

10,925.00 ден 9,500.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • КОНЕКТОР 3/4 ‘
  • ВРТЕЖИ 7000 rpm
  • ЈАЧИНА НА ВРТЕЖ 1000ft 1355Nm
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 269 l/min
  • РАБОТЕН ПРИТИСОК 90psi, 6.2bar
  • ТЕЖИНА 3.10 Kg