-13%
ingco

Пневматски завртувач 1/2

6,325.00 ден 5,500.00 ден

⏰ BLACK FRIDAY ⏰!
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • КОНЕКТОР 1/2 ‘
  • ВРТЕЖИ 7500 rpm
  • ЈАЧИНА НА ВРТЕЖ 420ft 567Nm
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 142.5l + D12 / min
  • РАБОТЕН ПРИТИСОК 90psi, 6.2bar
  • ТЕЖИНА 3.10 Kg