-11%
ingco

Пиштол за фарбање

959.00 ден 855.00 ден

  • Дизна: 1.5mm
  • Работен притисок: 3 – 4 bar
  • Ширина на млаз: 200 – 250mm
  • Капацитет: 130 – 200 l/min

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА 
*ГАРАНЦИЈАТА НЕ ВАЖИ НА ПОТРОШНИТЕ МАТЕРИЈАЛИ*