-24%

Пиштол апарат за масажа

3,000.00 ден 2,290.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Револуционерен третман со длабоки мускулни пулсови, го стимулира протокот на крв, да ги отстрани мускулните јазли и да ги олесни болките во мускулите!
Олеснете ја мускулната вкочанетост и болка
Забрзува обновување на мускулите

Подобрува циркулацијата на крвта
-Природно ја ублажува болката Спецификации:
-Моќен притисок
-Технологија за намалување на бучавата
-4 совети за масажа (круг, куршум, рамна и вилушка)

6 Поставки за брзина до 3600 ударни во минута
Технологија за заштеда на батерии

Категорија: