-13%
radek

Пила на лента

28,800.00 ден 24,950.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Модел RK10
Јачина на мотор 370w
Дијаметар на тркало 255mm
Димензии на пила 1790×6-13×0.52mm
Брзина на пила 11;16m/s
Димензии на маса 340X340mm
Наклон на маса 0-45°
Максимална ширина на сечење 245mm
Максимална длабочина на сечење 100mm
Тежина 29/33kg
Димензии на пакување 880x440x340mm

 

Категории: ,