-19%

Перница за удобно спиење

1,290.00 ден 1,050.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Специјалниот дизјан на перницата помага да се подобри положбата на телото при спиењето.
  • Направена од специјален материјал кој не предизвикува потење и овозможува циркулација на воздухот при спиењето – дури и во најтоплите днеови.
  • Доаѓа со покривка која се отстранува и се пере во машина.
  • Го исправува вратот и рбетот што значи дека секое утро ќе се будите свежи и наспани!
  • Патентираниот дизајн помага да се намали рчењето при спиењето.
  • Исполнета со микро-топчиња кои се прилагодуваат на положбата на телото.