-35%

Перница и подлога со акупресурен притисок – 2 во 1

2,600.00 ден 1,690.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

УМОТ И ТЕЛОТО: Акупресурните душеци, познати и како душеци за акупунктура, ја стимулираат циркулацијата и протокот на крв. Малата масажа на игли предизвикува поени што го олеснуваат стресот, главоболките, исцрпувањето, несоницата и нервните болки.

КАКО УПОТРЕБА: Легнете на душекот 10 до 20 минути одеднаш и дишете длабоко за да помогнете во прилагодувањето на душекот. За почетниците, поставете крпа или лист над иглите за да му помогнете на вашето тело да се аклиматизира.

ЦЕЛОСНА РЕЛАКСАЦИЈА: Заедно, душекот и перницата имаат над 8000 игли кои ги таргетираат грбот, вратот и рамената и промовираат релаксација. Душеците се засноваат на традиционалната кинеска медицина, обезбедувајќи брзо и безбедно олеснување дома.

ПОСТАВНА ТЕРАПИЈА: Сесии за акупунктура и хиропрактор се скапи и одземаат многу време со малку резултати. Акупресурата ви заштеди време и пари и брзо олеснувате искуство. Лесно е да се исчисти и да се запази: капакот на душекот може да се перат во машина – извадете ја вметнатата пена и свртете го капакот нанадвор. Следува со торба за носење за лесно патување.