-41%

Отворач за тегли

253.00 ден 149.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Заборавете на потешкотиите при отворање на тегли! Отворачот за тегли е направен од долготрајна пластика обложена со силикон кој се прилепува на површината на капакот и овозможува лесно отворање. Може да отвора четири различни големини на капаци – погодно за тегли, но и за шишиња. Едноставно притиснете и завртете!