-53%

Отстранувач на животински влакна

1,683.00 ден 790.00 ден

🔥❄️ЗИМСКА АКЦИЈА❄️🔥
🎁СО СЕКОЈА НАРАЧКА НАД 1000ден СЛЕДУВА ПОКЛОН🎁
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
  • Невозможната задача да ги отстраните несаканите влакна од ткаените површини станува реалност благодарение на отстранувачот на влакна.
  • Лесно и едноставно отстранување на влакната од вашата облека, мебел и ткаенини.
  • Доаѓа со само-чистечка основа.
  • Облоги за отстранување на влакна на двете страни – за двојно побрзо отстранување на влакната.
  • Едно внесување на отстранувачот во својата основа ги отстранува насобраните влакна.
  • Не е потребно заменување на облогите.
  • За да се осигурате дека ќе добиете оптимални резултати, важно е да четкате во насока на стрелката. Нанесете лесен притисок на четката и поминете преку површината што сакате да ја исчистите.

Забелешка: Движењето на отстранувачот на влакна во двете насоки може да даде несакани резултати и влакната да не се отстранат соодветно.

Достава

Експресна испорака (само за Скопје)

  • За сите нарачки, имате можност да изберете експресна испорака во рок од 24часа која важи (само за Скопје), која ќе ве чини 199 ден.

Стандардна испорака

  • За сите нарачки до 3000 ден. имате можност да изберете стандардна испорака која ќе ве чини 118 ден.

Бесплатна достава

  • За сите нарачки над 3000 ден. автоматски ќе ви биде доделена можноста за бесплатна достава при вршење на нарачката.