-13%
radek

Отпрашувач

18,100.00 ден 15,700.00 ден

⏰ Пролетна АКЦИЈА! ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*
Модел RK230
Јачина на мотор 1HP
Дијаметар  на вентилатор 230mm
Влезен дијаметар 100mm
Број на вдлабнати дупки 1x100mm
Брзина на воздух на 50 HZ 500CFM/14.15m³/min
Брзина на воздух на 60 HZ 600CFM/16.98m³/min
Дијаметар на кеса 370mm
Волумен на кеса 0.057m³
Тежина 27/30kg
Димензии 670x420x450mm

 

Категории: ,