-54%

Одзатнувач на одводни цевки

1,595.00 ден 732.00 ден

⏰ ЛЕТЕН ПОПУСТ ⏰
*Цената ќе се зголеми кога времето ќе заврши*

Моќно дејство на брзо и лесно чистење на цевките без никаков проблем отстранува тешки опструкции без употреба на сурови хемикалии, чисти проблематични одводни канали исчистете ги сите пречки брзо веднаш ја отзатнува канализацијата

  • Отстранува затнувања создадени од коса, маст, храна, кафе и сапун нема штетни киселини или бои овој уред се состои од конзерва под притисок со гумени додатоци кои се поставени над цевката. 
  • Конзервата се активира, која го испраќа воздухот под притисок во одводот, кој потоа ќе го отстрани запушениот материјал.
  • Со две заменливи глави на клипот
  • Само притиснете надолу за да ги отзатнете цевките
  • 20 примени во една конзерва
  • Свеж мирис од портокал
  • За употреба во тоалети, кади, тушеви, мијалници и одводи
  • Материјал: ABS